Belgenhoek 17A, 5985 NJ Grashoek
Tel.: +31 (0)6 513 157 47

info@ecoranch.nl

In Uitspanning Zonnedauw kunnen bedrijven en organisaties laten zien wat er allemaal mogelijk is in duurzaam bouwen.

De showcase voor bedrijven en organisaties.

Veel bedrijven zijn al heel ver in het ontwikkelen van duurzame, energie- zuinige en ecologische materialen en technologieën. Toch wordt deze nieuwe manier van bouwen in Nederland nog maar weinig toegepast. En dat is vreemd want duurzaam bouwen is goed voor het milieu, spaart fossiele brand-stoffen en levert de gebruiker uiteindelijk meestal geld op.

In Uitspanning Zonnedauw kunnen bedrijven en organisaties laten zien wat er allemaal mogelijk is in duurzaam bouwen. Die slag wilt u toch niet missen? De Uitspanning wordt dé showcase waar u uw expertise en uw producten kunt tonen in een unieke praktijksituatie. Niet alleen aan de constante stroom gasten en bezoekers van het themapark, maar natuurlijk ook aan uw relaties: projectontwikkelaars, architecten, aannemers, constructeurs en overheden. Het themapark kan zelfs uitgroeien tot een podium voor inspirerende samenwerkingsverbanden.

Met Zonnedauw en zijn Educatief Centrum, de website en brochures over dit project kunt u met uw bedrijf of organisatie een veel bredere doelgroep bereiken. Bovendien trekt Uitspanning Zonnedauw nu al nationaal en internationaal veel belangstelling en zal het themapark veel free publicity krijgen. Dat maakt participeren in dit unieke voorbeeldproject nóg aantrekkelijker.